• Afgelopen zondag stond voor Dames 1 van HV Zwolle de eerste competitiewedstrijd van het jaar gepland. Tegen het promovendus team van Broekland mochten ze aftrappen. Eenmalig in Hattem, omdat de eigen zaal niet beschikbaar was.

Vol goede moed gingen de dames de wedstrijd in. Redelijk gemakkelijk kwamen ze op een voorsprong van 5-2. Vanaf toen verliep de wedstrijd wat stugger. Moeizaam liep het op tot een ruststand van 7-7. Daarna werd het netje moeilijk gevonden door de dames van Zwolle. De afrondingen waren niet zuiver en de keepster van Broekland wist haar doel goed te verdedigen.

Helaas hebben de dames van Zwolle de wedstrijd niet meer hun kant op kunnen trekken. De dames van Broekland gingen steeds beter spelen en Zwolle zakte in. Deze keer was Broekland mentaal sterker. Een zuur verlies. Hopelijk volgende week beter tegen Lettele. Het belooft een zware en mooie wedstrijd te worden!

Wij willen onze supporters bedanken die zijn meegereisd naar Hattem. De volgende wedstrijd wordt zaterdag 5 oktober uit gespeeld tegen Lettele om 19.30 uur. Tot volgende week!