• Zoals elk jaar is het mooi dat we een Zwolledag organiseren, de start van het zaalseizoen met alle seniorenteams, die thuis spelen en dit jaar ook de A jeugd erbij.

Hoe gezellig is dat mensen!

Een kans op gezelligheid, verbinding met de jeugd en senioren. En niet geheel onbelangrijk ook om wat extra geld in de clubkas te brengen.

Nou dit jaar was het de donderdagavond voor de Zwolledag toen we hoorden, dat er eigenlijk niets was geregeld.

En dan heb je zo’n groepje oude taarten die tradities in ere willen houden.

Snel een app groepje aangemaakt en knallen met elkaar om toch een leuke verloting te organiseren, taart/cake/popcorn/sleutelhangers/scunchies verkoop en niet geheel onbelangrijk: ook nog even een shirt verkoop.

Dit alles heeft geresulteerd tot een super gezellige dag en 395 euro voor de clubkas (exclusief shirt verkoop).

• Speciaal dank voor alle sponsoren die dit weer mogelijk hebben gemaakt!
    • Speciaal dank voor de mensen die wat mee hebben genomen voor de verloting!
    • Speciaal dank voor de commissie shirt verkoop, nog even een extra dagje verkopen!
    • En speciaal dank voor Anne Zandbergen, Yara Pluim, Yinthe Schaddenhorst, Britt Born, Merle Horstra voor de verkoop van taart, cake, popcorn, scrunchies, cupcakes en sleutelhangers.

Voor volgend jaar kunnen we nog meer teams betrekken bij deze dag, zodat het net als dit jaar weer super gezellig wordt.

Groetjes namens de feestcommissie!

Esmeralda, Bea, Francis, Marjolein, Iris, Monique

Extra aanvulling Bestuur:

De Zwolledag is voor ons allen een start voor het nieuwe binnenseizoen en is een dag, die in de loop der jaren een eigen gezicht heeft gekregen. Met de spontane actie door een aantal van onze leden, is afgelopen zondag een mooie en gezellige dag geweest. De opbrengst is natuurlijk leuk, maar de verbindende factor is nog veel belangrijker.
    We zullen in het bestuur deze dag evalueren en bekijken hoe wij als vereniging deze dag structureel aandacht kunnen geven en er voor zorgen dat op te zetten acties voor deze dag niet spontaan hoeven te gebeuren!
    Namens alle leden willen we Esmeralda, Bea, Francis, Marjolein, Iris, Monique voor deze spontane invulling, maar ook Yara, Yinthe, Anne, Britt en Merle voor het maken en verkopen van de lekkere taart!