• Met trots keken we als ouders naar de tweede handbal wedstrijd van dit seizoen.
    Er werd gespeeld tegen CVO E2 uit Vaassen.

Lekker thuis spelen in het zonnetje. Het was voor Ravi en Jesse de eerste competitiewedstrijd, waarin Ravi gelijk een keer scoorde. En Jesse had een paar mooie onderscheppingen. Knap gedaan.

De eerste helft was het nog even zoeken, maar de jongens speelden goed en het was een spannende wedstrijd. De tweede helft zagen we dat er nog meer werd samen gespeeld. Een echt team met veel samenspel.

De wedstrijd bleef tot de laatste minuut spannend. Vijf minuten voor het eind stonden onze jongens nog voor en scoorde CVO nog 1 keer en was het gelijk. Zwolle probeerde nog een keer te scoren en helaas telde het doelpunt niet door de cirkel. En in de laatste minuut scoorde CVO E2 nog een keer en was de eindstand 11-12.

Een prachtige wedstrijd om te zien waarin, we het team met elkaar zagen groeien. Top!