• Wat is de jeugdraad?

Het doel van de jeugdraad is dat jeugdleden een stem krijgen en kunnen meebeslissen. Zo kunnen jullie de club leuker maken door helpen mee te denken over activiteiten die jij graag wil doen met jouw team en de club. Om leuke ideeën te bedenken voor de jeugd zijn wij daarom op zoek naar 2 kinderen per team die in de jeugdraad willen zodat ieder team vertegenwoordigd wordt. Wij zullen 4 keer per jaar gaan afspreken met de jeugdraad vanaf volgend seizoen dus heel veel tijd kost het niet! De eerste bijeenkomst zal zijn op vrijdag 7 juni 2019.

Wat gaan we doen op 7 juni?

Op 7 juni zullen jullie vooral kennis gaan maken met elkaar en met ons, Michèle Mac Lean en Carmen Schokker. Verder zullen we vast na gaan denken met z’n allen over activiteiten die jullie graag willen doen in het volgende seizoen en over dingen waarvan jullie vinden dat ze verbeterd moeten worden.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kan je aanmelden door jouw naam en het team waar jij in zit te mailen naar:

jeugdraad@hvzwolle.nl

en dan zien we je graag op 7 juni!

Zie flyer voor tijd en locatie:

FLYER