• Voor Travelbags/HV Zwolle dames 1 zijn wij per augustus 2019 opzoek naar een versterking van het begeleidingsteam. Specifiek zoeken wij een enthousiaste teambegeleid(st)er. Dus hierbij een oproep aan alle leden van Travelbags/HV Zwolle, ouders van jeugdleden of supporters: Zie hieronder hoe jij een van de mensen kunt worden die handbal op hoog niveau bij Travelbags/HV Zwolle mogelijk maakt!

Teambegeleid(st)er

Travelbags/HV Zwolle dames 1 is een jong gedreven team dat uitkomt in de Hoofdklasse. Het is voor de speelsters fijn als zij naast een trainer/coach ook iemand hebben die zorgt dat alles soepel loopt rondom wedstrijden. Als teambegeleid(st)er word je daarom echt een lid van het team.

Verwacht wordt dat je voorafgaand aan het seizoen het rij en vertrek schema maakt. Nadat de hoofdtrainer een voorbereidingsprogramma samenstelt, geef je organisatorische vorm aan deze voorbereiding. Zo leg je contacten met (mogelijke tegenstanders voor oefenwedstrijden, regel je scheidsrechters en hou je overzicht over het gehaal. Voor de competitiewedstijden zet je het wedstrijdformulier klaar (via een app) en tijdens de wedstijden zorgen voor voldoende drinkwater (bidons).

Het zou fijn zijn als je ook eenmaal per week bij de training aanwezig bent om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de groep.

Daarnaast ben je ook een aanspreekpunt voor de speelsters naast de trainer/coach. Voor de trainer/coach is dit ook belangrijk, omdat hij zich zo volledig kan focussen op de technische-tactische begeleiding van het team.

Hiervoor krijg je uiteraard veel waardering en gezelligheid terug van de speelsters en trainer/coach. Bovenal is het uitdagend om op deze manier verbonden te zijn met de selectie en samen toe te werken naar mooie prestaties!

Wat maakt jou een goede teambegeleid(st)er?

• Je bent enthousiast en gedreven;
    • Je hoeft geen kennis van de handbalsport te hebben, maar het is een prettige bijkomstigheid;
    • Je vindt het leuk om nauw betrokken te zijn bij de selectie en onderdeel te zijn van het team;
    • Je houdt van organiseren;
    • Je bent sociaal ingesteld, en kunt een luisterend oor bieden aan de speelsters.

Dus bezit jij deze kwaliteiten en zie je deze uitdaging zitten? Voor meer informatie kan u contact opnemen via de mail: suzandokter@hvzwolle.nl

We zien graag je reactie tegemoet.

Travelbags/HV Zwolle dames 1