• Vandaag (4 mei) speelden wij tegen Wesepe D1. Dat zou een spannende wedstrijd worden, want vorige keer hadden we gelijk gespeeld met 14-14! We begonnen vol goede moed en met mooi weer! In de rust was het 5-5 we moesten er echt even 2 tandjes bij doen om deze wedstrijd te winnen, maar dat ging ons lukken!

De tweede helft begon en we stonden er inderdaad beter in, toen begon het ineens heel hard te hagelen, maar wij waren niet van suiker en speelden als echte bikkels door! En uiteindelijk hebben wij deze wedstrijd met 09-08 gewonnen! Dat betekende dat wij KAMPIOENEN waren op het veld! Woohoo

Hierboven zie je een filmpje van het hele seizoen, want dit was de laatste wedstrijd op het veld met dit team. We trainen ook niet meer met elkaar, maar gelukkig komt er nog een Beach seizoen aan! En daar gaan we ook weer knallen!

Groetjes Anniek Dalhuizen