• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 • Binnenkort in onze kantine in het Hoge Laar nieuwe gezonde, lekkere dingetjes.

  Waarom? Sport en bewegen is net als gezond eten heel goed! Je wordt er lekker fit van en je hebt meer energie. Toch worden Nederlanders en met name kinderen steeds zwaarder.

  HV Zwolle wil ook meewerken aan een gezonde leefstijl en daarom willen we het aanbod in de kantine gezonder maken, we willen “lekker bezig” zijn. Daarbij moet je denken aan verkoop van appels, bananen, frisse smoothies of ?.

  ?......daar mag jij ook over meedenken!

  Jouw idee moet natuurlijk lekker, gezond en makkelijk verkoopbaar zijn in de kantine aan het Hoge Laar. Je kunt dit alleen doen of samen met je team. Wat jij bedenkt, kan ook de naam krijgen van jou of van jouw team. Bijvoorbeeld: Peentjes van Pien, Tosti Tom of broodje D1 of je geeft het zelf een leuke naam. Wie mee wil denken en zelf een goed idee heeft stuurt zijn of haar idee naar: info@ikvoedingsadvies.nl dan gaan we kijken of we dat in de kantine kunnen gaan verkopen!!