• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 • Zaterdag (4 mei) moesten we uit spelen tegen Broekland E2.
  Floor, Tamar en Lenny deden niet mee. Gelukkig wilde Lotte uit F1 mee doen. Sibren deed voor het eerst mee.
  Hij scoorde gelijk zijn eerst doelpunt! De eerste helft speelden we heel goed over en liepen goed vrij. Ook verdedigden we heel goed. Ik was de keeper en stopte een paar mooie ballen. De ruststand was 5-5.
  In de tweede helft keepte Emma. Wij werden moe en konden minder goed verdedigen. We scoorden nog 5x. Helaas scoorde Broekland iets meer. Daar kon Emma niets aan doen. De eindstand werd 14-10 voor Broekland. Lotte werd topscoorder met 6 doelpunten. Jasper, Hanna, Madelen en Sibren maakten 1 doelpunt.

  Groetjes van Jesper