• Zaterdag 6 april was onze laatste competitiewedstrijd tegen de nummer 1 ABS. We begonnen de wedstrijd goed, maar al gauw hadden we veel te veel haast en werd het slordig met veel balverlies, waardoor ABS de kans kreeg om meerdere break-outs te lopen en werd er nauwelijks gescoord door ons. Ruststand 12-1 voor ABS.

Na de rust en een pep talk van onze coaches, gingen we goed de 2e helft in en scoorden we meteen. De verdediging stond goed en ABS scoorde niet zoveel meer. Het lukte ons niet om de stand op te halen, maar wel hadden we een paar mooie aanvallen en werd er goed druk gezet. De eindstand werd uiteindelijk 22-9 in het voordeel van ABS.

Op zaterdag 13 april spelen we om 10.00 uur een buitenwedstijd tegen Schalkhaar.
    We spelen dan thuis op Het Hoge Laar.

Groetjes Ayla Rolwes B1

Wedstrijdfoto's