• Zaterdag moesten we tegen Broekland spelen en Broekland had gewonnen van CVO, maar daar hadden wij van verloren. We speelden toen niet goed maarja, dat is natuurlijk niet goed. Wel wisten we dat de jongens D2 van Broekland hadden gewonnen, dus wij hadden maar net van de jongens gewonnen, dus het moest kunnen.

We waren heel zenuwachtig en de moeder van Milou ging ook nog de kleedkamer in om foto's te maken. Dat was wel leuk dat ze dat deed. Toen begon de wedstrijd en er was heel veel publiek opa’s oma’s en zelfs Dames 1 was er en van de heren waren ze er ook, dus dat was super leuk.

Het was echt dood stil in de zaal dat was best spannend.

Valasia had de muziekbox mee, dus dat was vet cool, want als we een doelpunt maakten, dan ging de muziek aan.

De eerste helft stonden we met 5-6 achter en Kirsten was echt heel goed aan het keepen.

In de rust vertelde Alexandra en Monique wat we moesten doen. En we zeiden dat we gingen winnen!!

De 2e helft ging veel beter en dat was wel echt fijn, want het publiek klapte dan ook en dan ging de muziekbox weer aan.

En toen was het uiteindelijk 14-11 geworden. Door goed samen te werken hebben we de wedstrijd gewonnen.

En toen was het feest, we kregen echt heel veel snoep en bloemen en een mooi kampioensshirt en iedereen kwam ons feliciteren het leek net alsof we Dames 1 waren toen die kampioen waren geworden.

Daarna zijn we naar rebound gegaan om trampoline te springen en hebben we nog kaartjes gewonnen voor het 2e uur gratis springen als je een goede challenge deed, dus dat was ook super cool.

En toen nog zwemmen. Het was ook gelijk ons teamuitje. Ons team is echt super gaaf en het was een vet leuk seizoen.

Nu willen we op het veld ook kampioen worden.

Groetjes van Merle