• Na week 16 (vrijdag 19 april 2019) eindigen de zaaltrainingen. Daarna is er 2 weken vakantie. Op maandag 6 mei starten de buitentrainingen op ons Sportpark Het Hoge Laar in de nieuwe teamformaties. De trainingsdagen en -tijden worden, wanneer bekend, z.s.m. gecommuniceerd. In onderstaande overzichten vind je de teamsamenstellingen en de namen van de trainer(s).

Mocht je naar aanleiding van de nieuwe indelingen vragen hebben, dan ben je welkom op woensdag 10 april 2019 om 20.00 uur in de kantine op Het Hoge Laar. De technische commissie zal daar aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Categorie F:

Meisjes A1

Meetrainende verenigingsleden:

Overzicht verenigingsleden

Alvast heel veel succes en plezier in jullie nieuwe teams. Maak er samen een mooi en sportief handbalseizoen van!