• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 • Hallo Allemaal,
   
  afgelopen zaterdag hadden wij een toernooitje thuis. Voor Jet en Else was het vandaag de eerste keer dat ze meededen met een toernooitje. Eva kwam ons aanmoedigen. We hebben heel erg ons best gedaan, een aantal keer gescoord en vooral veel plezier gehad.
   
  Het wedstrijdje tegen Haarle vond ik het leukst. Beide teams werden gemixt. Ik vond het leuk om tegen eigen teamgenootjes te spelen en van Haarle te leren, want ze waren erg goed en snel. Aan het eind hebben we een leuke teamfoto gemaakt.
   
  Volgende week hebben we weer een toernooitje. Ik heb er nu al zin in!

  Groetjes van Tess.

  Wedstrijdfoto's