• Hallo allemaal,

Sinds jaren wordt de Rova door een groep enthousiaste vrijwilligers geholpen met het ophalen van oud papier in de AA-landen. Per keer dat er iemand van ons mee helpt verdienen we ruim €310,- voor de vereniging!!

Nu is de groep vrijwilligers helaas wat kleiner geworden, waardoor we nog niet alle ophaaldagen bemand hebben. Het enige wat je hoeft te doen is mee rijden met de vrachtwagen en containers recht zetten! Het kost je al met al maar een paar uurtjes!

De vaste ophaaldag is donderdag, om 8.00 uur vanaf winkelcentrum AA-landen.

Wie o wie helpt ons (één van) de onderstaande data uit de brand? Het mag ook iemand uit je omgeving zijn, bijvoorbeeld je opa/oma, ouders of buurman.

06-06-2019
    04-07-2019
    29-08-2019
    26-09-2019
    24-10-2019
    19-12-2019

Het zou natuurlijk zonde zijn als we geen mensen hebben die kunnen helpen & als vereniging €3.700,- mislopen!

Aanmelden kan via; actiecommissie@hvzwolle.nl

Met vriendelijke groeten,