• Zaterdag moest E3 uit spelen in Raalte tegen Kwiek E5. Omdat een deel van ons team geveld is door de griep, hebben Guusje, Sanne en Lotte bij ons ingevallen.

De wedstrijd was erg spannend. Het ging steeds gelijk op. Kwiek had één erg lange speelster. Guusje en Jesper konden haar goed fel verdedigen. In de rust stonden we met 1-2 voor. Sanne heeft het doel goed leeg gehouden. In de tweede helft werd er meer gescoord. Met nog 10 minuten spelen was het 4-4. Lenny had een aantal keer gescoord. Ook Lotte en Jasper hebben een keer gescoord. Emma had een aantal hele goede reddingen op de goal!

Vlak voor het einde stond het 6-6. In de laatste 10 seconden kregen de tegenstanders nog een vrije bal mee, vlak bij de cirkel. Deze werd meteen genomen en in het eindsignaal viel de bal in de goal. We hebben nog protest aangegeven bij de scheidsrechters, omdat de tegenstandster bij het nemen van de vrije bal niet stil stond. Maar helaas zeiden de scheidsrechters dat de bal wel telde. Helaas was er geen VAR, om de vrije bal terug te zien. 7-6 is het dus geworden.

Groeten Jasper uit E3.