• Zaterdag 9 februari stond de wedstrijd DFS Arnhem DS1 - HV Zwolle DS1 op het programma. Na een goede warming-up ging de wedstrijd van start.

De dames van Zwolle gingen als een speer en gingen de wedstrijd in met een 1-4 voorsprong. De dekking stond goed en de aanvallen waren sterk. De dames van Zwolle liepen uit op een stand van 4-9. Hierop volgde een twee minuten straf voor 1 van de dames van Zwolle, waarop DFS Arnhem antwoordde en terug kwam op 11-11. Er volgde een periode waarin de teams gelijk op gingen. Dit resulteerde op een ruststand van 16-18 in het voordeel van Zwolle.
    Deze min of meer gelijk opgaande eerste helft, bleek het recept voor een zeer spannende tweede helft.

De tweede helft startte DFS met twee goals, waardoor zij weer gelijk kwamen. Daarop antwoordde Zwolle met drie goals. DFS kwam in de periode daarna te makkelijk tot scoren en liepen daardoor uit naar een stand van 24-21. De dekking ging beter staan en door het uitdekken van meerdere speelsters liep de aanval van DFS niet meer. Zwolle bleef daarentegen wel scoren, waardoor het vijf minuten voor het einde weer gelijk stond. 28-28. De laatste vijf minuten kwamen beide teams om-en-om tot scoren. Elf seconden voor het einde maakte DFS gelijk. Met nog 8 seconden op de klok werd de bal snel uitgenomen. Despina Englezos ging naar voren en zag de over de cirkel inkomende Hannah-Lore Adolfsen vrij staan. Zij maakte koelbloedig in de laatste seconde het winnende doelpunt!!!

Na vijf nederlagen op rij eindelijk weer winst! Supporters bedankt!
    Volgende week spelen de dames thuis (Sporthal Zwolle Zuid) om 13.15 uur tegen de gedeelde nummer 1 Pacelli. Tot dan!