• Voor het komende seizoen is Travelbags HV Zwolle op zoek naar een nieuwe trainer voor ons dames 1 team, spelend in de hoofdklasse.

Travelbags HV Zwolle is in 2016 ontstaan vanuit een fusie tussen de Zwolse handbalverenigingen HV Tyfoon en SV Zwolle. We zijn een ambitieuze vereniging die naar voren kijkt en het handbal in Zwolle naar een hoger plan wil brengen. Ontwikkeling van het technisch handbal in combinatie met een prestatief karakter vinden we belangrijk. Maar ook de breedte-handbalsport heeft een prominente plaats in onze vereniging. Ieder lid moet met plezier op zijn/haar niveau spelen. Er zijn ruim 280 leden en vrijwilligers, verdeeld over 13 jeugdteams, 4 damesteams, 1 herenteam en een recreanten team.

Na 6 mooie jaren onder de huidige trainer Lambert Bouwman, met als hoogtepunt de promotie naar de hoofdklasse vorig seizoen, is dit het moment voor een nieuw gezicht voor de groep. Lambert Bouwman blijft als hoofd opleidingen verbonden aan de vereniging, met als belangrijkste taak de verdere ontwikkeling van met name jeugdtrainers en coaches.

We zijn op zoek naar een trainer die met het hechte, enthousiaste team een volgende stap in hun ontwikkeling gaat maken.

Ben jij de persoon met ervaring en sta je er ook voor open om deze kennis te delen binnen de vereniging, dan kun je je reactie en motivatie sturen naar

technischezaken@hvzwolle.nl