• Vanaf volgend seizoen zal Lambert Bouwman stoppen als coach van dames 1 en zal hij zich volledig richten op de rol van hoofd opleidingen. De afgelopen 6 jaren is hij trainer/coach van het team geweest en onder zijn begeleiding werd de promotie naar de hoofdklasse gemaakt. De vereniging gaat op zoek naar een nieuwe trainer.

Met het volledig invullen van de functie van hoofd opleidingen, zet de vereniging de volgende stap in het technisch beleidsplan. Lambert zal het komend seizoen, samen met de technische commissie nog meer ondersteunend voor trainers en coaches zijn. Naast zijn huidige inbreng is het volgend jaar ook mogelijk om tijdens trainingen en wedstrijden de trainers en coaches te begeleiden, waardoor we zorgen voor een verdere ontwikkeling van de trainers en coaches.
    Dit alles zal al onze (jeugd)leden ten goede komen.