• Afgelopen zaterdagavond (5 januari 2019) stond de wedstrijd tegen Wijhe op de planning. De vorige wedstrijd tegen hen was de eerste wedstrijd van het seizoen. Deze eindigde op een stand van 16-30 in het voordeel van Wijhe. Onze opdracht was eigenlijk samengevat om de “schade” dit keer te beperken en dat is gelukt!

We probeerden Wijhe tijdens de aanvallen te beperken door continu een speler op de man te dekken. Hierdoor werd het voor Wijhe lastiger om door te zetten of aanvallen goed rond te krijgen. Ook al hebben we een paar keer misschien wat steken laten vallen, we wisten ons dan wel weer terug te pakken.

Misschien een wat minder specifiek verslag dan de voorgaande, maar het was al met al voor ons een goede start van 2019. Helaas wel verloren, maar de opdracht was voldaan. De schade was beperkt tot een eindstand van 30-25 in het voordeel van Wijhe.

Als we op deze voet verder gaan, kunnen we uitgaan van een mooi tweede deel van het seizoen.

We hopen dat iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling heeft gehad en hopen jullie aankomende zaterdagavond om 20:25 uur te zien in de sporthal Zwolle Zuid!