• Onze Floor Lensing  is één van de nieuwe Impacter coaches. Wat handbal haar heeft gebracht, gunt zij anderen ook. "Daarom ben ik zo blij dat ik mij voor dit project mag inzetten."

Impacter is een nieuw en uniek project, waarbij jongeren tussen de 15 en 25 centraal staan. "Als coach wil ik anderen helpen erachter te komen wie zij nou eigenlijk zijn en wat ze willen. Als ze dat gevonden hebben, zijn er wel 100 wegen naar Rome. Maar die eerste stap zetten, daar help ik ze graag bij."

Floor heeft in haar topsportcarrière gemerkt hoe belangrijk het is om gesteund en gecoacht te worden. "Je kunt het niet alleen. HV Zwolle was er voor mij bij elke stap; om het zetje te geven, waar nodig en mij te helpen in mezelf te geloven."

Bij dit project kiezen de jongeren hun eigen weg. Dat hoeft dus niet per se iets met sport te zijn. Zo kan je bijvoorbeeld iets voor een ander doen, een event organiseren of je inzetten voor een duurzame wereld. Ondertussen kom je erachter wie je bent en wat je kunt én leer je Zwolse organisaties kennen.

Ken je iemand die dat zetje wel kan gebruiken of heb je zelf een tof idee; spreek Floor dan aan bij een wedstrijd of mail haar naar floor@impacter-zwolle.nl

De Impact coaches v.l.n.r: Luuk, Floor, Judith, Joep