• Zondag 16 december, moesten wij HV Zwolle B1 tegen ABS B1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, aangezien we tegen de koploper moesten. We stonden 2 punten achter ze.

Aan het begin van de wedstrijd, eigenlijk de hele wedstrijd, stond de verdediging als een blok. Er werd goed geschoven en de meiden van ABS konden er niet doorheen. Het stond al gauw 1-0 voor Zwolle, maar de meiden van ABS gingen er weer vol tegen aan en scoorden zo ook weer. De stand liep een beetje gelijk op met uiteindelijk een ruststand van 5-7 in het voordeel van ABS.

Na de rust hadden wij een paar goeie aanvallen en was het al gauw gelijk, 10-10. Hierna scoorde ABS weer een paar keer en hadden wij balverlies en liep onze aanval niet helemaal goed. Uiteindelijk werd het 12-15 in het voordeel van ABS.

Op zondag 6 januari spelen we om 11.00 uur thuis in de Zwolle Zuid hal tegen Dalfsen.

De meiden, trainers en coaches van B1 wensen iedereen fijne kerstdagen en een gezond en sportief nieuwjaar.

Groetjes
    Ayla Rolwes B1