• 15 december speelden dames 1 van Zwolle uit tegen Dames 1 van ESCA in Arnhem. Despina Englezos begon sterk en bracht Zwolle gauw op een kleine voorsprong. De dames van Zwolle gingen mee met het spel van ESCA waardoor het snelle spel ver te zoeken was. ESCA prikte alle ballen naar de cirkel die ze mooi afmaakte waardoor de stand gelijk opging. Zo eindigde de eerste helft in een gelijkstand van 12-12.

Na de rust hadden de dames van Zwolle door dat ze een tandje bij moesten doen in de dekking. De dekking van Zwolle stond dan ook beter dan in de eerste helft. De meiden van Zwolle begonnen slordig te spelen en kregen de ballen er niet in, waardoor ESCA uit liep naar een voorsprong van 20-18. De dames van Zwolle lieten het hier niet bij zitten en zorgde ervoor dat ze in 8 minuten een voorsprong opbouwden naar 20-22. Hierna hoefden de dames alleen nog maar berg af te lopen, wat ze netjes gedaan hebben. Waardoor ze de voorsprong konden behouden en wonnen met 22-23!

De dames van Zwolle willen het meegereisde publiek bedanken. Voor nu gaat Dames 1 de kerstvakantie in op de derde plaats met 14 punten. De volgende wedstrijd wordt gespeeld op 6 januari om 12.15 uur uit tegen OBW. Prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!