• Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Nijhof Broekland op de planning.

Met goede moed van de week ervoor, waren we positief over de ontwikkelingen. We begonnen met een 6-0 verdediging. Het werd al vrij snel duidelijk dat we goed uit moesten op bepaalde opbouwers binnen het team van Broekland. Dit omdat ze goed omhoog kwamen en wanneer het schotkans er was, die er ook goed in ging.

Hierdoor wijzigde onze verdediging al snel naar een 5-1. Dit om ze het moeilijker te maken.
    Hoe goed we de vorige wedstrijd stonden, was het ditmaal helaas iets minder. Aanvallen waren wat standaard en niet dreigend genoeg. Wanneer er kansen waren die er gewoon in moesten, kwamen ze recht op de keeper.

Onze pogingen in het onderscheppen van de bal of het creëren van schotkansen waren er genoeg, maar waren het allemaal dan nèt niet. Toch lieten we ons niet kennen en hielden we de stand dicht bij elkaar. We gingen de rust in met een stand van: 10-9 in ons voordeel.

De tweede helft begon wat stroef. Aanvallen waren slordig en er was geen geduld voor echte schotkansen. Als die er waren, dan was het wederom net alsof we de keeper aan het inschieten waren. Niet gericht en geen geduld.
    Het werd wat onrustig gezien we achter begonnen te raken met 3 punten. Tijd om weer om te schakelen en samen te vechten!

En dat deden we! We maakte meer gebruik van wissels en het creëren van kansen voor elkaar, maar nu voor de volle 100%. We pakten de ballen, die we pakken konden en zorgde ervoor dat we met onze snelheid breaks konden lopen en zo punten te verdienen.

Dit zorgde ervoor dat we ons konden herpakken en onze punten terugpakten naar een eindstand van 18-16 in het voordeel van ons!
    Wat hebben we ons mooi herpakt en wat hebben we dit goed hersteld. Wederom trots!

Aankomende weken hebben we rust tot zaterdagavond 5 januari, dan spelen tegen en in Wijhe om 19:00 uur in de Lange Slag. Kom gerust langs om te kijken!

Voor nu wensen wij iedereen alvast hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuw jaar namens Dames 2!