• Om 9:00 uur (zaterdag 8 december) stonden de meiden vol enthousiasme klaar om aan de wedstrijd tegen de koploper te beginnen. En wat waren ze goed! Met het hele team hebben ze keihard gewerkt, er was mooi en snel overspel te zien. Er werd goed verdedigd. Kortom een goede focus.

Het werd al vrij snel duidelijk dat ze een pittige tegenstander voor zich hadden en Lettele wist dan ook een paar keer achter elkaar te scoren, maar Zwolle let zich niet uit het veld slaan en scoorde ook drie keer. Uiteindelijk gingen we de rust in met een 3-7 achterstand.

Na de break en een mooie peptalk van de coaches mochten ze weer aan de bak. En het fanatisme uit de eerste helft wisten ze door te zetten in de tweede helft. De meiden hebben alles gegeven, en tot het eind van de wedstrijd goed gepeeld. Helaas eindigde de wedstrijd met 7-12.

Met opgeheven hoofden, trotse coaches en ouders verlieten we de zaal.