• De vorige wedstrijd tegen HHZD was er een vechtlust ontstaan, waarvan we hoopte dit te behouden voor de rest van het seizoen.
    Ik kan met trots zeggen dat wij afgelopen zondag dit al goed hebben behouden.

De wedstrijd tegen Voorwaarts stond op de planning. De opdrachten waren duidelijk:

een 5-1 verdediging
    De 5 op de achtergrond goed samenwerken
    Variatie in de aanval
    Eerste fases
    Snelle omschakeling

En misschien staat hij er niet tussen, maar bij deze: ze ervan langs geven.

Bedoel ondanks wij misschien 8ste staan, betekend het niet dat we persé een slecht team zijn. En dat hebben we laten zien aan Voorwaarts die overigens 2de staan.

We hebben een ontzettende goede eerste helft laten zien. Voorwaarts had moeite om door de verdediging heen te komen. Ze moesten het vooral van de gerichte schoten op afstand hebben.

Onze aanvallen waren snel, gericht en recht op het doel af. Cirkel werd goed gevonden en we wisten goed te schakelen. Zo gingen we de rust in met een stand van 11-9 in het voordeel van Voorwaarts.

De tweede helft begon op zelfde voet van de eerste helft. We hielden de stand nauw naast elkaar. Helaas lieten we de focus in de laatste 10 minuten wat vieren, waar Voorwaarts elk moment van benutte.

De aanvallen werden wat slordig, met minder rust gespeeld en afgerond waardoor Voorwaarts simpele doelpunten maakten door breaks te lopen. Hierdoor maakte ze een groter gat in de stand wat eindigde op 26-19 in het voordeel van Voorwaarts.

Ondanks dat konden we zeker met opgeheven hoofd het veld aflopen. We waren en zijn super trots op de prestatie en wedstrijd die we hebben neergezet. We hebben laten zien dat we zeker niet de makkelijkste zijn!

Ik wil het publiek wederom bedanken voor het komen kijken, Sharmaine voor het meespelen.

Deze wedstrijd wil ik Dominique nog in de spotlight zetten voor het feit dat ze ontzettend goed stond te keepen! Top gedaan!

Aankomende zondag spelen we thuis tegen Nijhof/Broekland DS2 om 14:10 uur. Wees welkom om te komen kijken! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!