• Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht.....dat galmde woensdagavond door de sporthal bij de handbal....en daar was ie dan helemaal uit Spanje samen met 2 pieten en niet te vergeten veel kadootjes! Hij vond het fijn om in de sporthal te worden ontvangen door al die leuke handballers! Hij werd geholpen om zijn staf weg te zetten en ging toen op de mooi versierde stoel zitten.

De kinderen mochten per team bij Sint komen. Die wist veel te vertellen over iedereen!! Ze kregen allemaal een kadootje en daarna gingen ze samen met sinterklaas op de foto en ondertussen deden de andere kinderen pietengym en gingen zelf de pieten van de Sint ook meedoen. Sinterklaas had ook nog een speciaal kado voor de handballer, die de meest clubloten had verkocht, een mooie kadobon voor de winkel Sport-inn!!!

Nadat iedereen bij Sinterklaas was geweest, ging Sinterklaas nog even naar alle leuk bedachte pietenspelletjes kijken en naar de handballers die de spelletjes enorm goed deden. Het leken wel echte pietjes!!
    Om half 8 heeft iedereen de lieve Sint uitgezwaaid en ging iedereen moe en voldaan naar huis.

Dag sinterklaasje daag, daag.....
  • Sinterklaas bij HV Zwolle!