• We hebben een nieuwe webshop! In samenwerking met Sport-Inn Bruins, waar we al onze clubmaterialen vandaan hebben, is er een neiuwe webshop gelanceerd!

In deze webshop (Deventrade) zijn naast onze HV Zwolle items (clubkleding e.d.) nu veel meer artikelen te bestellen. Onze leden krijgen standaard 20% korting op alle artikelen. Er is een speciale clubcollectie samengesteld. In deze clubcollectie kan men ervoor kiezen om de kleding tegen meerprijs te bedrukken.

Voor de koopjesjagers is er ook een outlet met koopjes, aanbiedingen en acties!

Maar er is nog een extra actie! Bij de Sinterklaasactie hoef je geen verzendkosten te betalen als je voor 5 december 2018 besteld bij deze webshop!

Via onze eigen pagina/link (Menu "Shop" -> hvzwolle.nl/shop) is deze nieuwe webshop te bereiken.

Voor de optimale werking van de webshop is toch geadviseerd de originele webshop apart te bekijken. Klik op knop hieronder om de webshop in een nieuwe pagina te zien.