• Beste leden,
    Na druk in de weer geweest te zijn met 2 grote acties, zijn wij blij met jullie inzet en de grote aantallen verkochte loten van de Grote Club Actie en speculaasbrokken. Bij elkaar hebben we zo’n 1250 loten verkocht en 1150 pakken speculaas. Dit levert alles bij elkaar een heel mooi bedrag op voor de vereniging om veel mooie dingen mee te doen.

Vooral onze jongste leden zijn heel druk langs de deuren geweest met de grote club actie loten. Dit wordt beloont met een 1st, 2de en 3de prijs. Allemaal mooie cadeaubonnen voor Sport-inn Zwolle.

Wie er gewonnen heeft? Dat weet Sinterklaas! Hij zal dan ook de prijzen uitrijken tijdens de Jeugd-Sinterklaasavonden op woensdag 28 en vrijdag 30 november.
    Wij willen iedereen die zich hier voor heeft ingezet heel erg bedanken.

Voor de speculaas zien we dat onze senioren ook echte lekkerbekken zijn!
    Best verkopende team zijn de Heren (112) op de voet gevolgd door de midweek (111) en een mooie derde plek voor D1 (101). Maar ook hier zien we een paar verkopers in de dop bij onze jeugdleden!
    De winnaars van hun naam in chocoladeletters hebben meer dan 40pakken speculaas verkocht! Een applaus voor hen.
    Ook zij worden deze week verrast!

Benieuwd wie het zijn?
    Binnenkort zullen we de winnaars ook via Facebook en de website bekend maken!

Groetjes,
    De Actiecommissie