• Zondag 11 november 2018, na twee overwinningen op rij wilden de spelers van Heren 1 niets liever dan een goed vervolg geven aan de afgelopen wedstrijden. De wedstrijd tegen Huissen zal geen makkelijke wedstrijd worden, wisten de heren uit het verleden.
    Met een goed aangeklede pupil van de week: Silvan Wakker, werd er in de kleedkamer de puntjes op de i gezet.

De eerste helft begon Zwolle sterk, met een paar zeer sterke en snelle aanvallen. Dankzij het snelle en krachtige spel van Zwolle wisten zij de heren uit Huissen te verrassen. Binnen 5 minuten stonden de heren van Zwolle dan ook met 4-1 voor. Deze stand konden de heren van Zwolle uitbreiden naar een 7-1 voordat Huissen daar antwoord op kon geven.
    In de 2de fase van de eerste helft zwakten de Zwolse mannen af, hierdoor kon Huissen inlopen. Ze wisten meerdere doelpunten te maken waar Zwolle dat niet kon. De ruststand werd dan ook 15-10.

De formatie van Peter Born moest scherper aan de tweede helft beginnen. Zo gezegd zo gedaan, de eerste treffer kwam dan ook van de debutant Benji Groot Koerkamp. Helaas mocht deze scherpte bij de heren van Zwolle niet lang duren. Huissen wist in korte tijd 4 keer te scoren. De stand was op dit moment 17-15. Huissen kwam steeds dichterbij. Zwolle moest er een schepje bovenop doen, dit gebeurde met een paar snelle aanvallen en goede breaks. De Zwolse heren liepen weer uit, met een slotfase waarin alleen Zwolle het net nog wist te vinden, met als afsluitend een goal vanuit de kant van Huissen. Eindstand 25-18.

Wij bedanken de pupil van de week, en alle supporters.

Volgende week spelen de Zwolse heren om 13:40 in Wijchen tegen Flyers, dit gaat een zeer spannende wedstrijd worden.