• Elf november is de dag, dat Zwolle de punten, dat Zwolle de punten. Elf november is de dag dat Zwolle de punten thuis houden mag.

Zondag 11 november speelde Travelbags/HV Zwolle dames 1 tegen DFS Arnhem dames 1. Na wat extra informatie gevonden te hebben over DFS konden de Zwolse dames zich goed voorbereiden op o.a. waar in de dekking de focus moest liggen. Maar toch konden de Zwolse dames geen grip krijgen op de wedstrijd en liepen zij begin eerste helft achter de feiten aan. Zo ontstond er door de mindere communicatie in de dekking al snel een achterstand. Waar Zwolle van een gelukje kon spreken, kon DFS flink balen van de blessure aan hun zijde bij hun goede schutter. De Zwolse dames konden het gat weer dichten en gingen de rust in met 13-14. In de rust hebben de dames elkaar goed toegesproken en elkaar positief opgepept, de wedstrijd was nog niet gespeeld! En dat bleek ook de tweede helft. De dames gingen vlot van start en wisten door goed verdedigend werk en mooie snelle aanvallen goed bij te blijven en konden zelfs op voorsprong komen. De Zwolse dames werkten hard, werkten goed samen en bleven geloven in hun eigen kunnen. En zo wisten zij hun uitlopen tot de eindstand van 30-24.