• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 • Op zaterdag 27 oktober stond de uitwedstrijd tegen Bentelo Dames 2 op het programma. Dit beloofde een zware pot te worden, aangezien er in een wedstrijdverslag van een tegenstander was geschreven dat zij met hars spelen. Iets wat de dames van Zwolle nooit doen. Hier was wel iets mee getraind, maar was het genoeg?

  Het fluitsignaal klonk en de dames ondervonden al snel dat er veel meer hars aan de bal zat dan verwacht. De eerste ballen kwamen hierdoor niet helemaal lekker aan. Daardoor konden aanvallen niet lekker opgezet worden. Al snel kwamen de dames achter met dubbele cijfers. Dit resulteerde in een ruststand van 16-8.

  De tweede helft waren de dames gelukkig al wat meer aan de hars gewend. De dames gingen met goede moed de tweede helft in. Echter werd het snelle spelletje, dat ze graag spelen, niet gespeeld. Daarom bleven de dubbele cijfers en kon Zwolle het niet waarmaken. De eindstand is dan ook 36-18 geworden.

  Alle meegereisde supporters bedankt! Op 3 november spelen de dames wederom uit. Ditmaal tegen H.V.B.S. De wedstrijd wordt om 20.00 uur gespeeld. We hopen weer op jullie aanmoediging!