• Vandaag stond de wedstrijd tegen LHC op het programma. We wisten dat zij graag een snel spelletje wilde spelen en daar dus op bedacht moesten zijn. De eerste helft ging gelijk op. Onze dekking stond als een huis door goed praten en als een team, maar ook als individueel, er te staan. De ruststand was dan ook 6-4 in ons voordeel.

Na de rust deed LHC er een tandje bij en speelden zijn hun snelle spelletje. Dit zorgde bij ons voor veel gaten in de dekking en gaven we de voorsprong weg. LHC kon door breakouts en de penals die zij kregen uitlopen. We haalden geen vertrouwen meer uit de dekking en dat was ook te zien in de aanval.
    We kunnen terug kijken op een sterke eerste helft en er aan werken om dit de hele wedstrijd vol te houden.

Vera en Francis bedankt voor het meedoen!

De volgende wedstrijd staat gepland op 4 december om 13:20 uur tegen CVO in Vaassen.