• Op zaterdagavond 8 oktober stond voor de dames 1 van HV Zwolle de wedstrijd tegen Broekland dames 1 op het programma. Vorig jaar werd er van Broekland gewonnen, maar ook was bekend dat het geen makkelijke pot zou worden.

De dames van HV Zwolle begonnen met een denderende start aan de wedstrijd en wisten meteen uit te lopen met een verschil van 6 doelpunten. Er werd een mooi snel spelletje gespeeld, waar Broekland niet mee om wist te gaan. Aan het eind van de eerste helft ging het tempo er iets uit en wist Broekland langzaamaan wat terug in de wedstrijd te komen. Ruststand 10-13.
    In de tweede helft bleven de Zwollenaren wel op voorsprong, maar Broekland wist toch steeds weer aan te sluiten. Aanvallend was er weinig creativiteit, waardoor Zwolle het zichzelf onnodig moeilijk maakte. Dit resulteerde net als vorige week in een paar laatste spannende minuten. De eindstand werd 21-22 in het voordeel van Zwolle.