• Afgelopen zondag hebben wij een wedstrijd gespeeld tegen UGHV. Vorig jaar was dit team erg sterk, en hebben we met een groot verschil van ze verloren. Onze verwachtingen waren niet heel hoog, maar toch hebben we als team de wedstrijd goed afgemaakt. Ondanks dat we maar 1 wissel hadden en onze midden Daan B geblesseerd is geraakt, hebben we goed als team samengespeeld en stonden we met 13-7 voor in de eerste helft. In de tweede helft was iedereen erg moe, we waren onze energie een beetje kwijt. UGHV kwam dichtbij op 15-14. Toch hebben we aan het eind van de wedstrijd het verschil weer groter gemaakt en uiteindelijk gewonnen met 20:16, wat we ook heel erg te danken hebben aan de keeper Frank, die heel goed heeft gekeept deze wedstrijd. In zowel de verdediging als aanval hebben we ons best gedaan. Goed gespeeld iedereen!