• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 • In het nieuwe seizoen begint de D, E en F jeugd met een nieuwe speelwijze. Het is natuurlijk belangrijk dat wij als scheidsrechters weten wat deze wijze inhoudt. Om toch iedereen hier op te attenderen zijn er hieronder een drietal filmpjes waarin dit kort en bondig wordt uitgelegd.

  Veel plezier met kijken en straks met fluiten! En natuurlijk het trainen en spelen met deze nieuwe spelwijze!

  Groeten,

  Sylvia Kan
  Scheidsrechters coördinator
  Travelbags HV Zwolle

 • Kinderen tot en met 12 jaar spelen handbal op een andere manier dan het volwassen handbal. De regels zijn per categorie aangepast om het spel beter te laten aansluiten bij de belevingswereld en bewegingsdrang van de kinderen. Plezier en veelzijdig bewegen staan centraal. De verschillende speelwijzen in de F-, E- en D-jeugd werken stap voor stap richting het volwassen handbalspel.

 • Kinderen tot en met 12 jaar spelen handbal op een andere manier dan het volwassen handbal. De regels zijn per categorie aangepast om het spel beter te laten aansluiten bij de belevingswereld en bewegingsdrang van de kinderen. Plezier en veelzijdig bewegen staan centraal. De verschillende speelwijzen in de F-, E- en D-jeugd werken stap voor stap richting het volwassen handbalspel.

 • Kinderen tot en met 12 jaar spelen handbal op een andere manier dan het volwassen handbal. De regels zijn per categorie aangepast om het spel beter te laten aansluiten bij de belevingswereld en bewegingsdrang van de kinderen. Plezier en veelzijdig bewegen staan centraal. De verschillende speelwijzen in de F-, E- en D-jeugd werken stap voor stap richting het volwassen handbalspel.