• Ook de Midweek 1 is gestart met het nieuwe seizoen. Na een oefenwedstrijd in Harderwijk zijn we woensdagavond aangetreden bij het bitterballen toernooi in Wijhe. Een mooie voorbereiding op het midweekseizoen. In 3 poules vonden er wedstrijden plaats met midweek teams uit de omgeving.

De eerste wedstrijd moesten we, ondanks dat het 30 graden was, nog wel wat warm draaien en konden we de wedstrijd helaas niet winnen. Maar toen de diesel eenmaal op stoom was werden wedstrijd 2 en 3 met hard werken gewonnen!

Helaas konden we geen 1e meer worden en ging de doos met chocola voor de winnaar aan onze neus voorbij, maar niet getreurd??, elk team wordt voor zijn deelname beloond met een schaal vol met, hoe kan het ook anders gezien de naam van dit toernooi: Bitterballen!