• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

    Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

    Het verhaal achter onze logo!

    Onze verenigings-/hoofdsponsor!

    Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

  • Afgelopen zaterdag mochten de meisjes van F1 hun eerste wedstrijd namens de HV Zwolle spelen. Ook was dit de allereerste wedstrijd van de nieuwe vereniging. Na de begroeting met de nieuwe naam van de club (best even ingewikkeld met het woord ‘Travelbags’) ging de wedstrijd fanatiek van start. De meisjes deden het enorm goed in hun mooie nieuwe tenue. De 1e helft ging de wedstrijd gelijk op en werd er mooi overgespeeld en er werden mooie doelpunten gemaakt. In de 2e helft had Zwolle toch wat last van de warmte en lukte het niet meer zo goed. Maar we hebben nu al zin in de volgende wedstrijd en als er weer zo goed gespeeld wordt gaat het dit seizoen helemaal goed komen.
  • Wedstrijdfoto's (Barbara Timmermans)