• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 • E1 heeft vandaag de eerste wedstrijd gespeeld tegen Dalfsen in het nieuwe tenue. die fijn zitten maar er waren alleen 116-128 broekjes dat was niet echt fijn . maar de wedstrijd eindigde met 12-24 dus wij hadden niet gewonnen maar daar maakt niet uit als je het maar leuk hebt.

  Dit was onze eerste veld wedstrijd als nieuwe team. Ook hebben wij nu 2 nieuwe leiders en die heten Angret en Francis.

  Voor de wedstrijd moesten we bij elkaar komen en gingen ze ons vertellen dat we niet naar de ouders mogen luisteren. Maar dat is voor Milou en mij wel erg lastig omdat onze moeders de coaches zijn. Dus wij moesten een uitzondering maken en wel naar ze luisteren.

  Groetjes Britt E1
 • Wedstrijdfoto's (Barbara Timmermans)