• Op zondag 11 september speelden we onze eerste buiten competitie wedstrijd met het nieuwe A1 team. Pfoe Pfoe wat was het toch vroeg..... De wedstrijd begon om 10:00 uur en we vertrokken al om 8:30 uur.

Daar aangekomen was er nog geen scheidsrechter. Scheidsrechter uit bed gebeld en ruim 20 minuten later begonnen we dan eindelijk. We begonnen heel actief aan de wedstrijd en gingen voor de winst. In de eerste helft ging het goed we gingen gelijk op. Ruststand werd 6-6.

De tweede helft gingen we ineens als een speer, de ene goal naar de andere werd gemaakt. De verdediging hadden we goed dicht, doordat we goed praatten met elkaar. In de aanval speelden we de bal snel over, zodat we gaten hadden om er doorheen te gaan.

Mooie break-outs gelopen en gescoord en de snelle midden uit ging ook heel goed.
    De eerste wedstrijd mooi gewonnen met 9-18!!!

Iedereen heeft goed gespeeld en dat gaan we alle andere wedstrijden ook doen.

Groetjes van de meiden van A1!!!
  • Wedstrijdfoto's (Barbara Timmermans)