• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 • Zaterdag was het zover, na lange tijd eindelijk weer een wedstrijd. De eerste wedstrijd met mijn nieuwe team van onze nieuwe vereniging Travelbags HV Zwolle.

  We moesten om 13:35 uur aanwezig zijn. We hadden eerst een lange bespreking. Daarna gingen we warmlopen. We kregen nog de laatste tips en begonnen aan de wedstrijd tegen Auto van Ewijk/LHC DC1. In het begin ging het gelijk op. Toch waren zij iets sterker en stonden in de rust met 8-9 achter.

  Bart en Luuk gaven ons goede aanwijzingen en we begonnen de tweede helft beter. Door heel hard te werken als team in de tweede helft, wonnen we uiteindelijk met 15-14. De wedstrijd was erg spannend en daarom een hele leuke en leerzame wedstrijd.

  Groetjes Tessa Bijsterbosch DC1
 • Wedstrijdfoto's (Barbara Timmermans)