• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 • Inmiddels is de eerste grote order met kleding geleverd aan de nieuwe verenging Travelbags HV Zwolle. Joost Bruins en zijn team heeft zijn best gedaan om de nieuwe kleding te voorzien van het nieuwe verenigingslogo, rug/borstnummers en sponsoren. Nog niet alles is geleverd maar het grootste gedeelte is er, we kunnen aankomend seizoen spelen.

  Verder is men druk bezig om de webshop (zie afbeelding) in te richten. In verband met een nieuwe webomgeving gaat het helaas niet lukken om de site op 2 juli op te leveren. Dit zal nu nog enkele weken duren, maar zoals je aan het voorbeeld kan zien, dit gaat wat moois worden!