• Een tijdje geleden hebben jullie het al kunnen lezen, Bistro De Zoete Inval staat de komende drie jaar opnieuw als sponsor bij Heren 1 op het shirt. We schreven al dat er nog een sponsor met hen op het shirt staat en vandaag laten we zien wie dat is: Café de Gezelligheid!

Dit (zoals de naam al zegt) super gezellige café kan je vinden aan het Gasthuisplein in Zwolle. De eigenaren Jos en Hilde zijn ook de aankomende drie seizoenen (shirt)sponsor bij het eerste herenteam. Gezelligheid en kwaliteit/ambities gaan prima samen, dat bewijst ook deze samenwerking.

Mocht je Café de Gezelligheid nog niet kennen, bezoek het de komende periode eens, zeker met het mooie weer in het verschiet kan je genieten op het schitterende terras.

Op de foto het wedstrijdshirt waarin Heren 1 aankomend seizoen mag aantreden.