• Oud en nieuw gaan prima samen, dat blijkt uit de samenwerking welke Ristorante La Stalla aangaat met Travelbags HV Zwolle. Dat Travelbags HV Zwolle nieuw is weten we natuurlijk allemaal al. Dat Ristorante La Stalla oud is heeft enige uitleg nodig.

Het restaurant van de familie Garofalo is het oudste en eerste Italiaanse restaurant in Zwolle. Al 42 jaar kookt de familie Garofalo met veel passie voor zijn gasten. Angelo Garofalo werkt met de Italiaanse passie in de keuken en zijn zus Sabina is het gezicht in de zaal.

Ristorante La Stalla steunt de nieuwe vereniging graag en zal de komende drie seizoenen te bewonderen zijn achterop de wedstrijdshirts van het eerste dames team.

Mocht je Ristorante La Stalla nog niet kennen? Bezoek de website lastalla-zwolle.nl of maak dan eens kennis met ze door er een lekker hapje te eten (of te halen) aan de Kamperstraat 7 in Zwolle.