• Het promotiefilpje van HV Zwolle!

  Welkom bij de website van Travelbags HV Zwolle!

  Het verhaal achter onze logo!

  Onze verenigings-/hoofdsponsor!

  Onze nieuwsbrief van HV Zwolle in een nieuw jasje!

 • Autobedrijf Dingerink in Zwolle is een merkonafhankelijk autobedrijf, al ruim 45 jaar bekend in Zwolle. Service, betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn de kernwoorden, waarop de bedrijfsvoering is gebaseerd en dankzij de AD franchiseformule, waaronder het autobedrijf opereert bieden zij u 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties!
  Of het nu gaat om de APK keuring, onderhoud, reparatie of diagnose (foutcode uitlezen/storing), u kunt met ieder merk auto, bedrijfswagen of camper, nieuw of gebruikt, bij Dingerink terecht.

  Het vooruitstrevende autobedrijf beschikt over de meest moderne apparatuur, goed opgeleid personeel en een eigen Autobedrijf Dingerink app voor op uw smartphone of tablet, dit alles om de klant te ontzorgen en het zo aangenaam mogelijk te maken.